به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه جشنواره فجر 91 قرچک، شامگاه سه شنبه با حضور محمد حسین نژاد فلاح مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، معاونان ورزش و جوانان استان تهران، اداره رضا ریاحی فرماندار قرچک، جعفر کاظمی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد شهرستانهای ورامین و قرچک، حسین قاسی زاده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک رئیس شورای شهر قرچک و دیگر مسئولان در سالن شهدای هفتم تیر این شهرستان برگزار شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران دراین مراسم گفت: یکی از اهدافی که مسئولان مانند مردم قرچک به دنبال آن بودند، شهرستان شدن قرچک بود که قبل از هر چیزی لازم می دانم شهرستان شدن قرچک را به مردم این شهرستان تبریک عرض کنم.
قرچک همت ویژه جوانان ورزشکار را می طلبد
محمد حسین نژاد فلاح افزود: قرچک تا به امروز در حد یک بخش دیده شده، ولی کارها در حد یک استان و در حد کارهای ملی در قرچک انجام می شد؛ امروز که قرچک تبدیل به شهرستان شده است، همت ویژه جوانان ورزشکار را می طلبد که با بلند نظری که داشتند به همان میزان که بخش تبدیل به شهرستان شده و ارتقا پیدا کرده است ورزشکاران هم خودشان را ارتقا دهند و به طبع این اداره نیز با تمام دستگاه هایی اجرایی که باید در شهرستان ایجاد شود، کمک خواهیم کرد.
وی بیان داشت: ورزش و جوانان اولین اداره ای است که از قبل در قچک وجود داشته که این اداره را بعد از برنامه ریزیها برای شهرستان قرچک، تبدیل به اداره شهرستانی می کنیم.
فلاح مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران ادامه داد: با نگاه روشنی که از قبل در قرچک در زمینه ورزش وجود داشته و همچنین امیدهای بسیاری که در کشور از قرچک وجود داشته است و در زمینه های مختلف درخشیده اند، به همان میزان وظیفه داریم که برای حمایت ورزشکاران تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: از مسئولان تشکر می کنم که تربیت بدنی را یاری کردند که این جشنواره برگزار شود، به طور جدی در این جشنواره به دنبال استعدایابی هستیم و کمیته های استعدادیابی و نخبگان ورزش و جوانان و ورزشکاران هستند و این کار را انجام می دهند و بعد از اینکه مسابقات سطح شهرستانی تمام شود، مسابقات استانی برگزار می شود.
اداره ورزش و جوانان در قرچک پایگاه های قهرمانی ایجاد می کند
نژاد فلاح اضافه کرد: با توجه به نشاطی که در بین هواداران ورزشی است و بعد از این، اداره ورزش و جوانان در قرچک پایگاه های قهرمانی ایجاد می کند و وعده می دهم که حداقل یک یا دو پایگاه قهرمانی به قرچک اختصاص داده شود.
وی عنوان داشت: این پایگاه های قهرمانی می توانند انگیزه ای برای بازیهای آسیایی 2014 و المپیک 2016 برای پرورش جوانان و نخبگان قرچکی برای آماده کردن آنها باشد.
فرماندار شهرستان قرچک نیز در این مراسم گفت: حضور تعداد بیشماری از تیمهای ورزشی و جوانان ورزشکار قرچک در جشنواره ورزشی فجر91 ، برای مجموعه شهرستان بسیار غرورآفرین است و این امر وظیفه فرمانداری تازه تأسیس قرچک را برای ساماندهی تیمها و هیئتهای ورزشی بیشتر می کند.
بیش از 9 هزار ورزشکار سازمان یافته در قرچک
رضا ریاحی افزود:وجود بیش از 9 هزار ورزشکار سازمان یافته در شهر قرچک نشان از این واقعیت دارد که می توان با ورزش، این شهر را جهانی کرد و به دنیا شناساند همچنان که تیم فوتسال شهید منصوری این شهر توانست با قهرمانی در دو دوره لیگ برتر فوتسال کشور، نام قرچک را در ورزش جهان بلند آوازه کند.
وی بیان کرد: تمام توان و اندیشه خود را برای توسعه ورزش قرچک به کار خواهیم بست و توسعه پایدار ورزشی در سایه ایجاد شور، نشاط و توجه به پتانسیلهای بالقوه نوجوانان، جوانان و ورزشکاران قرچک به وجود می آید.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک نیز در این مراسم گفت: هم اکنون بیش از 9 هزارو 400 ورزشکار در شهر قرچک ساماندهی شده اند که این تعداد نسبت به سال گذشته از افزایش 40 درصدی برخوردار است و باعث شده قرچک جایگاه دوم ورزش استان را پس از شهریار به خود اختصاص دهد.
شهر قرچک 350 قهرمان استانی و کشوری را در خود جای داده است
حسین قاسی زاده افزود: تعداد ورزشکاران ساماندهی شده قرچک در سال گذشته بیش از شش هزار و 300 نفر بوده است که شهر قرچک در مجموع 350 قهرمان استانی و کشوری را در خود جای داده و 31 نفر از ورزشکاران این شهرستان عضو تیمهای مختلف ملی کشور هستند که این تعداد از آمار برخی از استانهای کشور نیز بیشتر است.
وی بیان داشت: هم اکنون سرانه ورزش شهرستان قرچک 18 سانتی متر مربع است که در صورت فراهم شدن زمینه افزایش این سرانه، افتخارات ورزشی بیشتری از سوی ورزشکاران این شهرستان کسب خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قرچک ادامه داد: این جشنواره در دو رده خواهران و برادران و در 32 رشته ورزشی آغاز شده و تا پایان دهه مبارک فجر ادامه خواهد داشت؛ برادران در 16 رشته و خواهران نیز در 16 رشته ورزشی فوتبال، فوتسال، والیبال، بسکتبال، ورزشهای همگانی، ورزشهای روستایی، ورزشهای رزمی، ژیمناستیک، ورزشهای بومی و محلی و در دو گروه شهری و روستایی با یکدیگر به رقابت می پردازند.
وی تصریح کرد: در جشنواره ورزشی فجر 91 قرچک، چهار هزار ورزشکار در قالب 180 رشته در 9 سالن ورزشی به رقابت می پردازند.
نظر شما